Bukë dhe muffin me banane

Në këto ditë vjeshte, ku i ftohti dhe shiu mbizotëron gjikund, dhe stina e vjeshtës po shpreh bukurinë e saj me ngjyra nga më të bukurat, edhe unë po provoj që kuzhinës sime ti jap ndjenjën e kësaj stine duke përgaditur ushqime të ngohta, me ngjyra vjeshte si dhe me shijën më të mirë të…