Cupcakes me çokollatë

Përshëndetje miq të HanaYummy Shpresoj të kaloni një fundjavë të mirë, pran të dashurëve / familjarëve, me një motë të ngrohtë pranverorë. Në qytetin tim dje ishte koha shumë i mirë, me diell. E vetjma gjë që doja të bëj ishte të rija në diell dhe të mbush baterit me energji 🙂 Si çdo fundjavë…

Çoko-Cupcakes

Përshëndetje miq të Hanayummy, shpresoj te jeni mirë dhe ti shijoni këto ditë të bukura pranverore. Siç edhe ju kam informuar në Instagramin tim (hanayummy_), tashmë brenda javës do të ketë më pak postime, por çdo të dielle do të postoj nga një recetë të re, edhe atë në gjuhën shqipe dhe atë gjermane. Kësaj…