Çaji jeshil dhe fuqitë e tij shëruese

Përshendetje miqë. Pas një pushimi të merituar ja ku jam përsëri, kësaj here duke ju shkruar për çajin jeshil, një nga pijet e mija të preferuara.  Fillimisht do ju tregoj ca karakteristika të disa llojeve më të njohura të çajit jeshil, vetitë shëruese si dhe mënyra e përgaditjes. Së fundmi do ndaj me ju edhe…