Cupcakes me çokollatë

Përshëndetje miq të HanaYummy Shpresoj të kaloni një fundjavë të mirë, pran të dashurëve / familjarëve, me një motë të ngrohtë pranverorë. Në qytetin tim dje ishte koha shumë i mirë, me diell. E vetjma gjë që doja të bëj ishte të rija në diell dhe të mbush baterit me energji 🙂 Si çdo fundjavë…

Çoko-Cupcakes

Përshëndetje miq të Hanayummy, shpresoj te jeni mirë dhe ti shijoni këto ditë të bukura pranverore. Siç edhe ju kam informuar në Instagramin tim (hanayummy_), tashmë brenda javës do të ketë më pak postime, por çdo të dielle do të postoj nga një recetë të re, edhe atë në gjuhën shqipe dhe atë gjermane. Kësaj…

Bukë dhe muffin me banane

Në këto ditë vjeshte, ku i ftohti dhe shiu mbizotëron gjikund, dhe stina e vjeshtës po shpreh bukurinë e saj me ngjyra nga më të bukurat, edhe unë po provoj që kuzhinës sime ti jap ndjenjën e kësaj stine duke përgaditur ushqime të ngohta, me ngjyra vjeshte si dhe me shijën më të mirë të…